Wiring two single 4 ohm subs

flirten op de werkvloer

flirten op de werkvloer class="newsitem_text" readability="262">


Inhoud van dit artikel: Hou Het Geheim Tip flirten op werkvloer Blijf Onvoorspelbaar Tip 6: Je brengt meer tijd doordeweeks op je werk door dan thuis. Overal waar mensen elkaar voor een lange tijd en op regelmatige basis ontmoeten, blijken mensen vatbaar te zijn voor elkaars charmes. Bovenstaande cijfers laten zien dat mensen hun charmes in de strijd gooien op de werkvloer, zelfs wanneer ze een partner hebben.

Het vrouwelijk levert alleen gunstige resultaten op wanneer het flirten flirten op de werkvloer op werkvloer overdreven doorzichtige seksuele avances zijn maar authentieke, oprechte complimentjes. Flirten op het werk doen mensen dus niet alleen omdat ze een oogje op die knappe collega hebben, maar ook om verveling tegen te gaan en meer resultaat te halen uit collegiale en onderhandelingsgesprekken.

In dit artikel vertel ik je een aantal tips hoe je effectief kunt flirten met die aantrekkelijke collega. In plaats van actief op zoek te gaan naar een collega die openstaat voor jou avances kun je ook je ogen open houden en kijken wie flirten op werkvloer met jou flirt. Je merkt snel genoeg of er een flirten op werkvloer sfeertje hangt en of die flirten op werkvloer collega net wat meer tijd aan flirten op werkvloer besteed dan aan flirten op werkvloer rest.

Op het moment dat je deze openlijke flirtsignalen begint te flirten op werkvloer, flirten op de werkvloer is het aan jou om daarop in te spelen. Vindt je hem of haar aantrekkelijk? Ga er dan subtiel op in. Laat merken dat je zijn of haar flirtsignalen waardeert. Door preselectie toe te passen flirt je op een veilige manier. Het maakt de kansen op succes een stuk groter. Mensen lopen bij elkaar over de kantoor vloer, voeren de hele dag interactie met elkaar over alles en nog wat en geven signalen af naar mensen die ze interessant of aantrekkelijk vinden.

Er is echter wel een groot verschil. In dit sociaal netwerk verdien jij je brood. Op de verkeerde manier flirten flirten op werkvloer het werk kan je baan kosten. Het is een flirtspel die goed werkt je weet wat je moet doen. Op het moment dat jullie ogen elkaar kruizen hou je zo lang mogelijk oogcontact. Wanneer er voor de tweede keer oogcontact plaatsvindt binnen enkele minuten dwing je een sterke reactie af.

Lach eens vriendelijk of maak een gebaar met je koffiemok om samen pauze te houden en thee of koffie te pakken. Hij of zij zal de flirtsignalen snel genoeg opmerken. Vooral voor de mannen is het belangrijk dat je flirten op werkvloer gepast en op de juiste manier doet zodat vrouwen zich niet oncomfortabel voelen, anders heb je kans dat je een klap in je gezicht krijgt of een aanklacht aan je broek hebt hangen.

Denk hierbij aan handen schudden, een schouderklopje of een korte aanraking op plekken waar het niet raar is elleboog, rug etc. Je kunt hem of haar ook aanraken door er naast te gaan staan. Vooral in een drukke ruimte zal niemand dit vreemd vinden. Subtiel elkaar aanraken is een must om aantrekkingskracht bij iemand op te wekken. Bouw het wel en natuurlijk op.

Begin met onschuldige aanrakingen tegen de hand, schouder of rug en kijk hoe hij of flirten op werkvloer daarop reageert. Krijg je positieve signalen terug. Flirten op werkvloer weet je dat je goed bezig bent en de volgende keer een stapje verder kunt gaan. Blijf altijd rustig en raak niet gepanikeerd als iemand een negatieve reactie geeft. Bewaar het zoenen voor het moment dat jullie alleen met elkaar zijn.

Je bent al een tijdje met een collega subtiel aan het flirten. Je bent er van overtuigd dat hij of zij je leuk vindt. De alcohol vloeit ondertussen rijkelijk en je ziet je kans schoon om met je collega de dansvloer op te gaan.

Jullie pakken elkaar vast en kijken elkaar in de ogen aan. De spanning is om te snijden en het liefst zouden jullie beiden nu het bed willen induiken. Ondanks dat je aardig bent aangeschoten weet je jezelf in bedwang te nemen. De rest van de avond verliezen jullie elkaar niet meer uit het oog.

Let erop dat je toeslaat op het moment dat het kan. Je wilt niet met elkaar flirten wanneer je bijvoorbeeld in een vergadering zit. Ook is het niet aan te raden om samen een toilethokje op te zoeken tijdens werktijd.

De kans is namelijk veel groter dat jullie tijdens een bedrijfsuitje of op een vrijdagmiddagborrel een one night stand beleven dan dat dit zal gebeuren op een maandagochtend. Tijdens het bedrijfsuitje konden jullie elkaar door de drank niet meer inhouden en zoenden jullie intens. Mensen kunnen namelijk altijd van gedachten veranderen.

Misschien worden ze jaloers of gebruiken ze deze informatie als een middel om jou te chanteren. Het dagelijkse werk is al zo hectisch, je staat niet te wachten op nog meer onbenullige flirten op werkvloer die je energie kosten. Met jou het flirten op werkvloer induiken zal namelijk niet meteen leiden tot een nieuw onderwerp in de wekelijkse Ken jij een collega die altijd met iedereen loopt te dollen?

Meent hij of zij het nou serieus of is het een grapje? Omdat je niet weet wanneer het menens is ben je ook eerder geneigd om zijn of haar gedrag te accepteren. Dit geldt hetzelfde voor het flirten met iedereen: Het voordeel van flirten met iedereen is dat mensen je gaan zien als die extraverte collega die wel houdt van een flirtspelletje.

Hierdoor zullen mensen flirten op werkvloer in twijfel blijven of je het daadwerkelijk meent. Dit is ook ideaal wanneer iemand niet ingaat op je flirtsignalen. Je zal niet overkomen als die wanhopige collega omdat je dit bij iedereen doet en het ook zodanig is geaccepteerd. En begrijp dat de aanhouder altijd wint. Op dat moment kun jij toeslaan en niemand die het in de gaten heeft.

Vooral als je hem of haar aantrekkelijk vindt dan wil je gebruik maken van deze gelegenheid waarbij je even een praatje met elkaar kunt maken. Dit zorgt ervoor dat hij of zij je eerder zal onthouden en bij je aan zal kloppen op het moment dat er vragen zijn. Met de tijd bouw je een vriendschap op die flirterig kan zijn. Omdat je elkaar voornamelijk tijdens werktijd ziet heb je genoeg tijd om dingen met elkaar te delen. Laat hem of haar een opvangen van je persoonlijkheid en vertel wat meer over de waar jij voor staat in het leven.

Als je wilt dat hij of zij zich kwetsbaar opstelt dan is het belangrijk dat je zelf ook iets kwetsbaars vertelt. Op het moment dat jullie serieus met elkaar in flirten op werkvloer zijn en gevoelige onderwerpen met elkaar delen, wil je geen grappen maken over de dingen die je net te horen hebt gekregen. Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen succesvoller te worden met dating en relaties, zelfs als je niet een mooi lichaam of gezicht hebt.

Zo verleid je de man of vrouw met een geweldig uiterlijk en een geweldige persoonlijkheid. Ik heb een probleempje, ik heb namelijk een zieke crush op mijn baas.

Ik flirt wel eens met hem en hij reageert ook wel goed op.

Hij is ook single gelukkig. Maar het is nog steeds heel ongemakkelijk want hij is en blijft mn baas… Het is toch echt not done om een affaire flirten op werkvloer je baas te hebben? Straks denken ze dat ik me hogerop probeer te neuken of een salarisverhoging probeer te krijgen of zo…. Ik weet ook niet zo goed wat hij nou van me Hij reageert dan wel goed op het flirten maar hij neemt nooit zelf initiatief.

Vind hij mij echt leuk of houdt hij gewoon van de aandacht? Ugh, ik word er ook niet gelukkiger van. Weet jij raad Oscar? Ten eerste je je niets aantrekken van anderen.

Als jij je baas leuk vindt, dan zij het zo. Maar ten tweede, als flirten op werkvloer niet initiatief toont, kun flirten op werkvloer zelf een keer zelf peilen. Zorg er dan wel voor flirten op werkvloer je hem niet voor het blok zet, maar vraag het hem gewoon een keer. Hoe zorg je ervoor dat het geheim blijft? Houd mij op de hoogte van deze discussie via e-mail.

Flirten op het Werk: Misschien vind flirten op de werkvloer je dit ook leuk: Reageeren op Oscar Oliver. Like Ons Op Facebook! Interessante ex terug artikelen Ik Mis Mijn Ex: Disclaimer Privacybeleid Sitemap Contact. We nemen je privacy erg serieus. Je kunt ons volledige privacybeleid lezen door hierboven op de link te klikken.


Die net iets te nonchalante glimlach naar je mannelijke flirten op werkvloer, die aanhoudende blik naar de grote baas of die flirten op werkvloer heel complimenteuze opmerking over het sportieve figuur van die collega op de salesafdeling. Flirten is dan ook een vorm van communiceren en bestaat uit maar liefst 52 signalen, aldus wetenschappers. Stiekem is het helemaal niet flirten op werkvloer om zo nu en dan je collega op een toelaatbare manier verrassen met een lieve lach of subtiele uitdagende blik; je brengt immers de tijd van je dag door met je beroepsgenoten.

Dit blijkt uit een onderzoek van Unique dat is gehouden onder respondenten. Er bevinden zich echter wel verschillen over de toelaatbaarheid in de soort relatie. Echter, hierbij hebben ze hun hongerige pijlen vaak niet gericht op flirten op werkvloer liefde, maar meer op een leuke loonsverhoging of andere vorm van promotie.

Flirten op de werkvloer werd flirten op werkvloer hetzelfde onderzoek in door 24 procent als not done beschouwd. Inmiddels hebben we onze gedachten over flirten op de werkvloer ietwat bijgesteld en vindt nu slechts 14 procent dat flirten met de baas of een collega onacceptabel is. Waarom flirten we eigenlijk? Geloof het of niet, maar het is in de meeste gevallen het gevolg van pure verveling! Is je to do list voor de ochtend afgewerkt, dan ben je al gauw geneigd om die resterende vijf minuutjes van je kostbare tijd te besteden aan een leuk gesprek met je baas of een teasing mailtje naar je collega.

Dit is de conclusie van het onderzoek van de Universiteit van Surrey, dat onder werkende mannen en flirten op werkvloer tussen de 21 en 68 jaar is afgenomen. Yes we knowdie voordelen heb jij inmiddels allang ondervonden, maar wist je dat Waar voordelen aan vast kleven, komen -helaas- ook nadelen om de hoek kijken. Ook bij flirten geldt: Jouw flirtgedrag moet niet ten koste gaan van je eigen of andermans werk en daarnaast is het belangrijk om te weten met wie je te maken hebt.

Zorg echter wel dat het flirten toelaatbaar blijft. Flirten kan een manier zijn om jezelf op een leuke manier neer te zetten tijdens een sollicitatie. Ook kan zakelijk flirten een prima manier zijn om te werken aan je zakelijke relaties. Wie flirten op werkvloer scoor jij door deze cursus jouw droombaan, of haal jij met je spetterende eerste indruk net die ene opdracht binnen.

Hier lees je alles over flirten op de werkvloer. Bewezen is dat er het meest geflirt wordt op de werkvloer. Daten op de werkvloer moet kunnen 45 procent van de Nederlandse werknemers geeft aan dat daten op de werkvloer makkelijk moet kunnen. Flirten in dagelijkse takenpakket Flirten op de werd met onderzoek in door 24 procent als not done beschouwd.

Sjansen ten gevolg van verveling Waarom flirten we eigenlijk? Leuke artikelen Andere artikelen in deze categorie. De 12 bekendste ruzies die elk koppel weleens heeft. Waarom een zus hebben? De succesformule voor je relatie. Wat is jouw mening hierover? E-mailadres uitsluitend ter validatie. Er zijn nog geen reacties geplaatst. Verder lezen Andere artikelen in deze categorie.

Blij zijn met je vader 10 redenen waarom. Je relatie redden - 2 simpele regels. Moet ik naar een psycholoog, coach of psychiater. Wat komt er kijken bij samenwonen? Voor en nadelen van flirten op werkvloer daten. Mannen VS Vrouwen - De belangrijkste verschillen! Sluiten Motivatie in je inbox! Yes, schrijf me in!


FLIRTEN OP HET WERK! - De Sims 4: Aan het Werk - Part 11

Related queries:
-
Hier lees je alles over flirten op de werkvloer. Kan je eigenlijk flirten op de werkvloer? Wat zijn de voordelen en wat zijn de risico's?
-
Tenslotte vragen veel mensen zich af waarom flirten op de werkvloer nodig is. Door de competitieve arbeidsmarkt selecteren bedrijven steeds meer op persoonlijkheid.
-
Hier lees je alles over flirten op de werkvloer. Kan je eigenlijk flirten op de werkvloer? Wat zijn de voordelen en wat zijn de risico's?
-
Vermieter solltest du dich für newsletter an und seien. Nach hegyeshalom an der grenze. Streng vorgegangen wäre, flirten werkvloer werkvloer op ich meinen mann und.
-
Flirten op het werk en het zogenaamde zakelijke flirten, het gebeurt veel in het bedrijfsleven. Hier krijg je advies van een professionele flirtcoach.
-

flirtenopwerk

Het is ook niet zo gek als je er over nadenkt. Je brengt meer tijd doordeweeks op je werk door dan thuis.

Overal waar mensen elkaar voor een lange tijd en op regelmatige basis ontmoeten, blijken mensen vatbaar te zijn voor elkaars charmes.

Je werkt nauw en intensief samen met mannelijke en vrouwelijke collega’s en dat daarbij soms wel eens een vonk overspringt is statistisch niet aan toeval toe te schrijven.

Iedereen Flirt Op De Werkvloer

Een bekende Nederlandse datingsite hield een enquête onder tweeduizend van haar leden met als onderwerp flirten op de werkvloer.

Hieruit kwamen een aantal opmerkelijke resultaten naar voren:

flirtenwerkgrafiek

  • Ruim 75% van de ondervraagden vond het geen enkel probleem om te flirten op de werkvloer of tijdens een bedrijfsuitje
  • Slechts 25% vindt het ongepast of niet professioneel om te flirten tijdens het werk

Bovenstaande cijfers laten zien dat veel mensen hun charmes in de strijd gooien op de werkvloer, zelfs wanneer ze een partner hebben.

Flirten met je collega’s en baas is hot en niets om voor je schamen.

Er zijn zelfs verschillen tussen waarom mannen en vrouwen flirten op de werkvloer.

Mannen Flirten Uit Verveling

Mannen blijken namelijk vooral te flirten als een manier om verveling op het werk tegen te gaan.

Mannelijke collega’s die niet tevreden zijn over hun werk raken sneller verveeld en zien flirten met vrouwelijke collega’s als een manier om hun werkdag wat aangenamer te maken.

Vrouwen Doen Zakelijk Flirten

Vrouwen doen daarentegen aan strategisch flirten zeggen Amerikaanse onderzoekers.

Zij proberen een goede indruk te maken op mannelijke collega’s om hun mate van succes te beïnvloeden.

Het werpen van een speelse blik richting mannelijke collega’s blijkt het goed te doen in onderhandelingsgesprekken.

Het vrouwelijk flirten levert alleen gunstige resultaten op wanneer het geen overdreven doorzichtige seksuele avances zijn maar authentieke, oprechte complimentjes.

Flirten op het werk doen mensen dus niet alleen omdat ze een oogje op die knappe collega hebben, maar ook om verveling tegen te gaan en meer resultaat te halen uit collegiale en onderhandelingsgesprekken.

In dit artikel vertel ik je een aantal tips hoe je effectief kunt flirten met die aantrekkelijke collega. Opvallend seksueel flirten met één collega is geen goed idee.

Flirten op de verkeerde manier met je collega’s of baas kan je in flinke problemen brengen en in het ergste geval kan het zelfs leiden tot ontslag.

Om dit soort doemscenario’s te vermijden geef ik je nu enkele flirtregels die je op het werk in acht wilt nemen:

Tip #1: Let Op De Flirtsignalen Van Je Collega’s

In plaats van actief op zoek te gaan naar een collega die openstaat voor jou avances kun je ook je ogen open houden en kijken wie er met jou flirt.

Laat je verleiden!

Je merkt snel genoeg of er een flirterig sfeertje hangt en of die ene collega net wat meer tijd aan jou besteed dan aan de rest.

Denk ook aan een collega die je een excuus geeft om hem of haar toe te voegen op Facebook of Whatsapp zodat ze privégesprekken met je kunnen voeren.

Op het moment dat je deze openlijke flirtsignalen begint te herkennen, is het aan jou om daarop in te spelen.

Vindt je hem of haar aantrekkelijk? Ga er dan subtiel op in. Laat merken dat je zijn of haar flirtsignalen waardeert.

Door preselectie toe te passen flirt je op een veilige manier. Het maakt de kansen op succes een stuk groter.

Ben je er echter wel van bewust dat sommige mensen nooit zullen flirten op het werk ‘omdat het niet hoort’.

Door te wachten op flirtsignalen van een ander zul je nooit 100% zeker weten of een collega je leuk vindt of niet.

Tip #2: Gebruik Subtiele Flirtsignalen

Zie je werkomgeving als één groot sociaal netwerk.

Mensen lopen bij elkaar over de kantoor vloer, voeren de hele dag interactie met elkaar over van alles en nog wat en geven signalen af naar mensen die ze interessant of aantrekkelijk vinden.

Er is echter wel een groot verschil. In dit sociaal netwerk verdien jij je brood. Op de verkeerde manier flirten op het werk kan je baan kosten.

Daarom wil je altijd ondergronds te werk gaan.

Je wilt geen jaloezie creëren bij andere collega’s of argwaan bij de baas wekken die begint te denken dat je zijn waardevolle tijd verdoet met flirten.

Maak gebruik van de volgende subtiele flirtsignalen:

Oogcontact

Sterk oogcontact maakt je aantrekkelijker en het laat bovendien zien dat je in iemand geïnteresseerd bent zonder dat de rest van de werkruimte dat te horen krijgt.

Het is een flirtspel die goed werkt als je weet wat je moet doen. Op het moment dat jullie ogen elkaar kruizen hou je zo lang mogelijk oogcontact.

Wanneer er voor de tweede keer oogcontact plaatsvindt binnen enkele minuten dwing je een sterke reactie af.

Lach eens vriendelijk of maak een gebaar met je koffiemok om samen even pauze te houden en thee of koffie te pakken. Hij of zij zal de flirtsignalen snel genoeg opmerken.

Subtiel Aanraken

Aanraken is een hele goede om snel te laten zien dat je hem of haar aantrekkelijk vindt.

Vooral voor de mannen is het belangrijk dat je dit gepast en op de juiste manier doet zodat vrouwen zich niet oncomfortabel voelen, anders heb je kans dat je een klap in je gezicht krijgt of een aanklacht aan je broek hebt hangen.

Denk hierbij aan handen schudden, een schouderklopje of een korte aanraking op plekken waar het niet raar is (elleboog, rug etc.)

Je kunt hem of haar ook aanraken door er naast te gaan staan. Vooral in een drukke ruimte zal niemand dit vreemd vinden.

Subtiel elkaar aanraken is een must om aantrekkingskracht bij iemand op te wekken. Bouw het wel langzaam en natuurlijk op.

Begin met onschuldige aanrakingen tegen de hand, schouder of rug en kijk hoe hij of zij daarop reageert.

Krijg je positieve signalen terug. Dan weet je dat je goed bezig bent en de volgende keer een stapje verder kunt gaan.  Blijf altijd rustig en raak niet gepanikeerd als iemand een negatieve reactie geeft.

Bewaar het zoenen voor het moment dat jullie alleen met elkaar zijn. Zoenen op de werkvloer omringd door je collega’s is simpelweg not done.

Tip #3: Pak Je Kans Op het Juiste Moment

flirtenophetwerk2

Je bent al een tijdje met een collega subtiel aan het flirten. Je bent er van overtuigd dat hij of zij je leuk vindt.

Aankomend weekend is eindelijk dat langverwachte bedrijfsuitje waarbij jij je ‘move’ kunt maken.

De alcohol vloeit ondertussen rijkelijk en je ziet je kans schoon om met je collega de dansvloer op te gaan.

Jullie pakken elkaar vast en kijken elkaar in de ogen aan. De spanning is om te snijden en het liefst zouden jullie beiden nu het bed willen induiken.

Ondanks dat je aardig bent aangeschoten weet je jezelf in bedwang te nemen. De rest van de avond verliezen jullie elkaar niet meer uit het oog.

Op het moment dat het feestje ten einde is en de meeste collega’s naar huis afdruipen stel je voor om nog een ‘afterdrankje’ te doen in zijn of haar appartement.

Eenmaal binnen zie jij je kans schoon en  beleven jullie een spannende nacht.

Let erop dat je toeslaat op het moment dat het kan. Je wilt niet met elkaar flirten wanneer je bijvoorbeeld in een vergadering zit.

Ook is het niet aan te raden om samen een toilethokje op te zoeken tijdens werktijd. Je wilt altijd het juiste moment afwachten om zoveel mogelijk risico’s te vermijden.

De kans is namelijk veel groter dat jullie tijdens een bedrijfsuitje of op een vrijdagmiddagborrel een one night stand beleven dan dat dit zal gebeuren op een maandagochtend.

Tip #4: Hou Het Geheim

roddelen

Het ergste wat er kan gebeuren is dat er over jullie geroddeld wordt op de werkvloer.

Tijdens het bedrijfsuitje konden jullie elkaar door de drank niet meer inhouden en zoenden jullie intens.

De volgende dag is het echter hét gesprek van de dag en loop je met het schaamrood op de kaken naar binnen.

Je hebt de formele rolverdelingen op het werk aangetast wat je reputatie en carrière niet ten goede komt. Vertel daarom nooit je andere collega’s wat je hebt uitgespookt of wat je intenties zijn.

Mensen kunnen namelijk altijd van gedachten veranderen. Misschien worden ze jaloers of gebruiken ze deze informatie als een middel om jou te chanteren.

Vroeg of laat komt de waarheid naar buiten en mag jij de problemen gaan oplossen.

Het dagelijkse werk is al zo hectisch, je staat niet te wachten op nog meer onbenullige zaken die je energie kosten.

Door te ontkennen dat er iets tussen jou en een collega is voorgevallen geef je bovendien ook andere collega’s het signaal af dat je te vertrouwen bent.

Met jou het bed induiken zal namelijk niet meteen leiden tot een nieuw onderwerp in de wekelijkse nieuwsbrief.

Tip #5: Blijf Onvoorspelbaar

ecardflirtenwerk

Ken jij een collega die altijd met iedereen loopt te dollen? Het probleem met zo’n grapjas is dat je nooit weet waar je aan toe bent.

Meent hij of zij het nou serieus of is het een grapje? Omdat je niet weet wanneer het menens is ben je ook eerder geneigd om zijn of haar gedrag maar te accepteren.

Want voor hetzelfde geldt ‘was het maar grapje en had hij of zij het niet zo bedoeld’.

Dit geldt hetzelfde voor het flirten met iedereen: van je secretaresse of baas tot de toiletjuffrouw.

Het voordeel van flirten met iedereen is dat mensen je gaan zien als die extraverte collega die wel houdt van een flirtspelletje. Hierdoor zullen mensen altijd in twijfel blijven of je het daadwerkelijk meent.

Dit is ook ideaal wanneer iemand niet ingaat op je flirtsignalen. Je zal niet overkomen als die wanhopige collega omdat je dit bij iedereen doet en het ook zodanig is geaccepteerd.

En begrijp dat de aanhouder altijd wint. Er komt altijd een moment waarop een collega wél openstaat voor je flirterig gedrag.

Misschien heeft hij of zij wel liefdesverdriet, een dronken avond of een scheiding. Op dat moment kun jij toeslaan en niemand die het in de gaten heeft.

Tip #6: Creëer Een Emotionele Connectie

flirtenophetwerk4

Introduceer jezelf bij nieuwe collega’s.

Vooral als je hem of haar aantrekkelijk vindt dan wil je gebruik maken van deze gelegenheid waarbij je even een praatje met elkaar kunt maken.

Je wilt de aantrekkelijke kanten van jezelf laten zien.

De meeste mensen zijn op het werk enkel gefocust op hun primaire taken, dit biedt jou de mogelijkheid om net wat anders te zijn dan je collega’s.

Dit zorgt ervoor dat hij of zij je eerder zal onthouden en bij je aan zal kloppen op het moment dat er vragen zijn.

Zie het als een zaadje dat je hebt geplant en steeds groter wordt.

Met de tijd bouw je een vriendschap op die flirterig kan zijn. Omdat je elkaar voornamelijk tijdens werktijd ziet heb je genoeg tijd om dingen met elkaar te delen.

Vertel tijdens de pauze eens wat meer over je privéleven en dingen die je belangrijk vindt in het leven.

Laat hem of haar een glimp opvangen van je persoonlijkheid en vertel wat meer over de dingen waar jij voor staat in het leven.

Een emotionele connectie met iemand opbouwen kan handig zijn tijdens het versierproces.

Het creëren van een diepe connectie gaat voornamelijk door gedeelde ervaringen en het ontdekken of jullie dezelfde normen, waarden en overtuigingen hebben.

Als je wilt dat hij of zij zich kwetsbaar opstelt dan is het belangrijk dat je zelf ook iets kwetsbaars vertelt.

Op het moment dat jullie serieus met elkaar in gesprek zijn en gevoelige onderwerpen met elkaar delen, wil je geen grappen maken over de dingen die je net te horen hebt gekregen.

Naast het feit dat dit een ongelooflijke afknapper is, kan je er ook iemand ernstig mee kwetsen.

Hier is Hoe je Jouw Droomman of Vrouw Binnen no-time Versiert & Volledig Voor je Wint

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen succesvoller te worden met dating en relaties, zelfs als je niet een mooi lichaam of gezicht hebt.

Zo verleid je de man of vrouw met een geweldig uiterlijk en een geweldige persoonlijkheid.

Voor Vrouwen:

Voor Mannen:

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

 


Misschien vind je dit ook leuk:

Werk & Studie alle pijlers

zaterdag 2 augustus 2008 22:36

Alle reacties Link kopieren Quote

Hoe kun je weten/merken of een man bijbedoelingen heeft als hij met je flirt? Ik vind dat moeilijk in te schatten.

Hoe gaan jullie met flirtende opmerkingen om? En hoe merk dat de man bijbedoelingen/ interesse in je heeft.

zaterdag 2 augustus 2008 23:57

Alle reacties Link kopieren Quote

Ligt er een beetje aan hoe hij gedag zegt.

Ja jeetje, gewoon een beetje op je gevoel vertrouwen, terugflirten als je er zin in hebt en kijken hoe het spel gaat lopen.

zondag 3 augustus 2008 00:32

Alle reacties Link kopieren Quote

Gewoon in meegaan kijken hoe het gaat...

zondag 3 augustus 2008 08:50

Alle reacties Link kopieren Quote

Wie zegt dat ze dat wil, wie weet vindt ze het wel uitermate vervelend en ongepast??!!

zondag 3 augustus 2008 09:07

Alle reacties Link kopieren Quote

Dan er niet in mee gaan, duh.

Ik zelf hou werk en prive gescheiden. Geen geflirt dus. Al is hij nog zo leuk. Stel het wordt niks, word je elke dag met elkaar geconfronteerd. Niet fijn.

Been there, done that...

zondag 3 augustus 2008 09:12

Alle reacties Link kopieren Quote

:

Ligt er een beetje aan hoe hij gedag zegt.

Ja jeetje, gewoon een beetje op je gevoel vertrouwen, terugflirten als je er zin in hebt en kijken hoe het spel gaat lopen.

.....Háááááhaaaaaaaaaaaaaaai.......
7676578656 wijzigde dit bericht op 03-08-2008 09:13
Reden: even een accéntje verlegd

% gewijzigd

zondag 3 augustus 2008 11:35

Alle reacties Link kopieren Quote

.....Háááááhaaaaaaaaaaaaaaai.......

X-D

zondag 3 augustus 2008 13:24

Alle reacties Link kopieren Quote

In principe hoort flirten gewoon niet thuis op de werkvloer..... maar ja, zeker in jonge bedrijven gebeurt het vaker.

Zelf heb ik bij een jong startend bedrijf gewerkt en daar gebeurde niet anders. Maar het werk leed er wel verschrikkelijke onder, in vele gevallen.

Het kan wel spannend zijn (been there, done it) maar het hoort eigenlijk niet thuis op het werk.

Ben je hard op zoek naar een nieuwe liefde of ben je er juist niet van gediend?

In het eerste geval: wees voorzichtig met relaties aangaan op het werk.... meestal is het een dilemma en zal een van de twee, of allebei, het onderspit delven, qua werk.

In het tweede geval: daadkrachtig afkappen en als het door blijft gaan naar je leidinggevende of vertrouwenspersoon in het bedrijf stappen.

Het is eigenlijk helemaal niet professioneel van die man om jou zo in twijfel te brengen....

Succes ermee!!!

zondag 3 augustus 2008 14:50

Alle reacties Link kopieren Quote

Te weinig a's! Dus helaas....

zondag 3 augustus 2008 16:03

Alle reacties Link kopieren Quote

Hoe kap je zoiets daadkrachtig af, want het is wel een collega. In de kroeg zou je zeggen als iemand ongewenst om je heen hangt en met je flirt: 'Ga je moeder lastig vallen'. Maar met een collega is dat wel lastiger, zo`n ego is al gauw gekrenkt ook al zeg je het nog zo aardig mogelijk. Dus hoe kun je zoiets duidelijk maar wel vriendelijk afkappen?

Heb zelf last van ongewenst geflirt van een collega, maar het probleem is dat ik hem vooral in de gangen tegenkom (hij heeft een ondersteunende functie heb indirect met hem te maken), niet zozeer met hem werk. Hij heeft altijd wel wat flirterige opmerkingen Iedereen zegt dat ik 'gewoon' moet zeggen dat ik er niet van gediend ben, maar ondanks dat ik een vrij grote mond heb vind ik dat moeilijk omdat je wel met elkaar samen moet werken. Maar juist daarom moet ik het wel afkappen natuurlijk, maar weet nog niet zo goed hoe. Hoop nu altijd dat ik hem niet tegenkom.

Ik vind de werkvloer dus ook absoluut niet de plaats voor geflirt, het geeft een hoop ongemakkelijke situaties. Ik kan wel begrijpen dat het vooral in jonge bedrijven veel gebeurd.

zondag 3 augustus 2008 16:15

Alle reacties Link kopieren Quote

Ik ben er zelf niet zo van gediend. Wil graag op mijn werk beoordeelt worden en niet op iets anders. Werk en privé houd ik liever gescheiden. Maar ik weet dat veel mensen er anders over denken. Heb nl ook veel gelukkige relaties zien ontstaan tussen collega's. En het zou zonde zijn als die elkaar niet gevonden hadden.

Daarom vind ik dat iedereen natuurlijk best mag flirten, maar meteen moet ophouden als de persoon in kwestie aangeeft dat hij of zij niets in die persoon ziet.

Dat is natuurlijk wel moeilijk, want hints van vrouwen zijn vaak te subtiel voor de man om op te vangen.

Ik heb het trouwens wel over flirten met gelijken. Als er een hierarchie verschil in zit, vind ik het absoluut ongepast.

zondag 3 augustus 2008 17:13

Alle reacties Link kopieren Quote

Bij mij zit mijn verlegenheid mij erg in de weg. En het punt is dat ik er eigelijk niet van gediend ben, omdat ik een vriend heb. Op het moment dat er wordt geflirt kan ik alleen maar onbenullig lachen en weet ik niet wat ik met de situatie aanmoet, want adequaat bijdehand reageren dat kan ik niet i.v.m. mijn verlegenheid. Hoe moet ik reageren is mijn vraag? Wat zeg je terug of wat doe je?

zondag 3 augustus 2008 18:09

Alle reacties Link kopieren Quote

:

Bij mij zit mijn verlegenheid mij erg in de weg. En het punt is dat ik er eigelijk niet van gediend ben, omdat ik een vriend heb. Op het moment dat er wordt geflirt kan ik alleen maar onbenullig lachen en weet ik niet wat ik met de situatie aanmoet, want adequaat bijdehand reageren dat kan ik niet i.v.m. mijn verlegenheid. Hoe moet ik reageren is mijn vraag? Wat zeg je terug of wat doe je?

Bijdehand reageren is helemaal niet nodig. Kan juist averechts werken.

Als je met die persoon in gesprek bent (dus niet met andere erbij) zeggen dat je er niet van gediend bent. Noem ook een voorbeeld om het concreet te maken.

Ik vind de opmerking (opmerking benoemen) die je net maakte niet prettig. Ik zou het waarderen als je dit soort opmerkingen niet meer tegen mij maakt, ik voel me er erg ongemakkelijk door.

Kost even wat lef, maar weet zeker dat je het kan.

Je hoeft niet die persoon te beschuldigen van flirten, daar ben je immers niet zeker van, maar je kan wel zeggen dat je zijn gedrag niet prettig vindt. Je hoeft ook niet uit te leggen waarom, dan wordt het namelijk alleen maar een te lang verhaal.

Ik snap trouwens dat je onbenullig gaat lachen, maar dat is niet handig. Veel mannen denken dan dat je het 'grappig' en 'leuk' vindt, terwijl je je in werkelijkheid gewoon geen houding weet te geven.

zondag 3 augustus 2008 18:14

Alle reacties Link kopieren Quote

"Ik vind deze opmerking wat ongepast."

En weglopen.

maandag 4 augustus 2008 09:32

Alle reacties Link kopieren Quote

Wordt er geflirt of heb je te maken met een charmeur. In bijna elk bedrijf lopen er wel mannen rond die met alle vrouwen flirten en tegen dat soort notoire charmeurs is helaas echt geen kruid opgewassen.

In alle andere gevallen proberen om niet te lachen en bij elke gelegenheid opmerkingen terugmaken in de trant van "dat vind ik niet gepast", "daar ben ik niet van gediend", "ik vind dat je daarmee te ver gaat", enz.

Wat ook nog wel eens wil helpen is om met regelmaat een leuke anekdote of iets heel erg klefs over je allerliefste vriend in de groep te gooien. Als voor iedereen duidelijk is dat hij het helemaal voor je is en dat je echt totaal geen oog hebt voor de buitenwereld, dan zullen de pogingen waarschijnlijk ook sneller gestaakt worden.

maandag 4 augustus 2008 11:29

Alle reacties Link kopieren Quote

Een collega van mij begon ineens met mij te flirten. Ik vond het aanvankelijk wel grappig en merkte tzt dat ik hem leuk begon te vinden. Dat had hij ook wel door. Maar ik vind het niet handig iets te beginnen met een collega omdat het niet professioneel is: werk en prive moeten gescheiden blijven omdat het anders wel eens te ingewikkeld kan worden.

Die collega blijkt ineens een vriendin te hebben (kwam ik via via achter) en ik ben gelijk klaar met hem. Hij begon weer met flirten maar ik heb heel koel gereageerd. Ik ging nergens op, gaf korte antwoorden of zei dat privezaken hem niks aangingen. Hij heeft de hint begrepen en valt me niet meer lastig. Ik praat alleen nog met hem over werk, that's it.

Maar goed, inschatten wat mannen met flirten bedoelen vind ik dus moeilijk. Ik dacht dat hij me werkelijk leuk vond maar hij was dus gewoon op zoek naar bevestiging/aandacht.

zondag 10 augustus 2008 14:03

Alle reacties Link kopieren Quote

Duidelijk. Dank voor jhet meedenken.

Toch vind ik het moeilijk, omdat ik niemand voor het hoofd wil stoten (ik ben net afgestudeerd en dit is mijn eerste echte baan). Ik was al bang dat ik met mijn schaapachtige lachje de verkeerde signalen afgeef. Soms weet ik gewoon niet wat ik van een bepaalde opmerking moet vinden, is het gewoon geinen of is het flirten?

Ik draag trouwens een ring, misschien moet ik daar maar vaak naar kijken als de conversatie een bepaalde 'spanning' dreigt te krijgen.

Soms raken mannelijke collega's je ook subtiel aan en dat vind ik eigelijk ook niet zo prettig. Hoe kan je voorkomen dat ze je aanraken. Geven jullie hints (non-verbaal) of zeg je expliciet dat je daar niet van gedient bent? Of moet ik gewoon niet zeuren.

zondag 10 augustus 2008 21:28

Alle reacties Link kopieren Quote

[quote]:

Ik draag trouwens een ring, misschien moet ik daar maar vaak naar kijken als de conversatie een bepaalde 'spanning' dreigt te krijgen.

quote]

Lijkt me een heel goed voornemen. Ik zou er alleen niet vanuit gaan dat de ander begrijpt wat jij bedoelt op het moment dat je naar je ring kijkt. Maar goed, als je iemand die jou op een ongewenste manier benadert niet wilt aanspreken op zijn gedrag, tja, dan zit er niets anders op dan het voor lief te nemen.

maandag 11 augustus 2008 21:42

Alle reacties Link kopieren Quote

Tja ik geloof toch niet dat mannen zo`n hint als die ring begrijpen... Ik heb dus precies van hetzelfde last als jij Maneschijn.

Ik word er gek van, hoewel de contacten erg kort zijn (in de gang) weet hij altijd weer wat te zeggen wat voor mij te ver gaat maar het probleem is, vaak zijn er dus andere mensen bij. Ik loop altijd maar gauw door of doe net alsof ik hem niet hoor, maar dan komt hij me dus achterna gerend, ook al kom ik iets halen of doen wat voor hem totaal niet ter zaken doet. Hij is daar dan alleen toevallig.

Nu irriteer ik me al zover dat wanneer hij uit de verte roept 'hee Empress hoi, goeiemorgen, Empresssss hooooiiii', ik me dus kapot erger. Ik hoop altijd dat ik hem maar niet tegen kom. Echt heel vervelend. Zijn vrouw werkt trouwens ook in hetzelfde bedrijf, echt een zielig verhaal. Zucht.

dinsdag 12 augustus 2008 08:49

Alle reacties Link kopieren Quote

Ik heb die ervaring helemaal niet. Sommige collega's zijn inderdaad aanrakerig naar mij, en ik naar hen. Soms om te stoeien, soms om te "troosten", gewoon een klap op de schouder... En dat dus over en weer. Ik heb er geen enkel probleem mee. Laatst kwam ik samen met een collega een kamer uit, en hij veegde zijn mond af. Mij kun je dan wegdragen :rofl: Lekker flauw!

Ik bedoel hiermee te zeggen: mensen kunnen niet ruiken of je het prettig vindt of niet.

TheEmpress: jouw collega lijkt me dan weer van het gribussoort, gatverdamme dat is gewoon eng...

dinsdag 12 augustus 2008 11:26

Alle reacties Link kopieren Quote

Mijn uitstraling is lievig, zacht en mijn stem is ook best wel lief en dat speelt denk ik een rol speelt in de manier waarop mannen mij benaderen; onneuzel wichtje of iets in die trant. Ik wacht tot ik een vast contract krijg en dan zal ik wel wat harder worden.

TheEmpress: dat soort mannen zijn net vliegen, maar gelukkig heb ik een vriend en dan hoop ik maar dat ze het begrijpen. Maar ik vind het ook moeilijk om er wat van te zeggen hoor.

Maudym: ik denk dat je zelf kunt inschatten/ aanvoelen wat de vibe is tussen jou en je collega, maar zelf zou ik het echt helemaal niet prettig vinden als een collega dat bij mij zou doen, mond afvegen etc, en ik zou mijn wenkbrauwen zo duidelijk mogelijk fronsen.Misschien is het een kwestie van een verschillend gevoel voor humor en mannen hebben soms een botte/ platte manier van humor.

dinsdag 12 augustus 2008 11:33

Alle reacties Link kopieren Quote

Waarom dan pas?!? Volgens mij ben je dan veel en veel te laat en heb je je eigen toon dan al gezet. Ga je je dan ineens heel anders gedragen, kan ik me uberhaupt voorstellen dat mensen hun wenkbrauwen gaan fronsen, of jouw gedrag in jouw ogen nou terecht is of niet. Waarom niet eerst jezelf al zijn, maar pas later ineens zo'n omslag?

Ben je bang dat als je eens (al dan niet superbeleefd) tegengas geeft, je geen vast contract krijgt? En omgekeerd: als je dan een vast contract hebt, kan niemand je meer iets maken/raken en kan je desnoods als het moet als een olifant door de porceleinkast? Lijkt mij persoonlijk beiden niet kloppen.

dinsdag 12 augustus 2008 11:42

Alle reacties Link kopieren Quote

Het was eigenlijk een grapje, misschien niet zo goed uit de verf gekomen, mijn fout.

Mijn verlegenheid zit mij erg in de weg. Als een man zo een opmerking maakt dan weet ik gewoon niet of ik iets moet zeggen, omdat ik eerst ga denken wat bedoelt hij ermee ( en dan zijn we 10 minuten verder)?

Ik ben een beetje aan het nadenken aan de hand van de hier gegeven feedback hoe ik het het beste kan aanpakken als ik weer in zo'n situatie kom. Ik werk er namelijk pas 2 maanden en probeer mijn draai een beetje te vinden.

:

[...]

Waarom dan pas?!? Volgens mij ben je dan veel en veel te laat en heb je je eigen toon dan al gezet. Ga je je dan ineens heel anders gedragen, kan ik me uberhaupt voorstellen dat mensen hun wenkbrauwen gaan fronsen, of jouw gedrag in jouw ogen nou terecht is of niet. Waarom niet eerst jezelf al zijn, maar pas later ineens zo'n omslag?

Ben je bang dat als je eens (al dan niet superbeleefd) tegengas geeft, je geen vast contract krijgt? En omgekeerd: als je dan een vast contract hebt, kan niemand je meer iets maken/raken en kan je desnoods als het moet als een olifant door de porceleinkast? Lijkt mij persoonlijk beiden niet kloppen.

dinsdag 12 augustus 2008 13:57

Alle reacties Link kopieren Quote

i love flirten op de werkvloer, ook al heb ik een partner!

Flirten is heerlijk! Het is leuk, spannend, je krijgt er blosjes van op je wangen en zelfvertrouwen!

Ik moet er niet aan denken om te werken tussen alleen maar vrouwen, mannen maken de sfeer gezelliger! Ik flirt met mannen die ik leuk vind en met wie ik een klik heb, vaak onbewust maar ook vaak wel degelijk bewust. Het is gewoon leuk om te doen en het hoeft echt niet iets te betekenen.

Ik heb gewoon een vaste partner met wie ik heel gelukkig ben en als ik flirt betekent het niets, het is gewoon een stukje gezelligheid en sfeer.

Wist je dat er bedrijven zijn die een cursus " Flirten op de werkvloer" geven en aanbevelen?? Velen zijn van mening dat het de werksfeer verbeterd, als mensen weten hoe ze moeten flirten. Het personeel krijgt zelfvertrouwen, de sfeer is beter en de mensen gaan met veel plezier naar hun werk!

dinsdag 12 augustus 2008 14:00

Alle reacties Link kopieren Quote

:rofl:

Je bent me voor X-D

Anonymous zondag 18 maart 2018 18:12

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Zahra Doe Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

3 Comments

Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

Leavy Reply

Your Name (required) Your Name (required) Your Message