Österreich urlaub single mit kind

hoe flirten verlegen mannen

17 Mar 2015, door in

hoe flirten verlegen mannen
Hoe verlegen mannen toch vrouwen verleiders kunnen zijn

Mijn meest recente ontdekking op het gebied van vrouwen verleiden: je hoeft écht niet veel te zeggen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn te lezen. Daarin leer je hoe jij die

Ik leerde al dat een frauen ab 30 treffen onwijs sterke techniek is voor het verleiden van vrouwen. Dat kun je ook doen als je verlegen bent en haar toch wilt verleiden. Wat ik leerde op mijn pad van meesterschap over mijn seksualiteit is dit: gebruik alles wat je hebt in je voordeel.

Je bent klein? Maak er grappen over!
Je bent nerdy? Maak grappen over hoe zij je nerdiness niet kan weerstaan!
Je bent verlegen? Speel daarop in!

Na enige jaren over mijn verlegenheid heen te zijn gekomen was ik nog steeds onhandig met vrouwen op WhatsApp. Ik klapte er gewoon van dicht! Het klinkt misschien dom maar het was echt zo, zelfs bellen vond ik gemakkelijker.

In dit artikel leer je hoe je verlegen mannen hun verlegenheid kunnen omzetten tot een grof voordeel.

TIP:

Verlegenheid is een oneerlijk voordeel om meer vrouwen te verleiden

Je gelooft me niet he? Prima. Snap ik. Zou ik ook niet doen. Maar hoor me uit oke?

Ten eerste is verlegenheid het beste wat er maar is tijdens je openingszin… VOORAL OVERDAG.

Overdag vrouwen is eng. Klopt. Het is een vaardigheid die ik pas aandurfde nadat ik zelf een Bootcamp deed bij AttractionGym waar ik nu zelf coach.

Het grappige is dit: recent werd ik afgewezen, keihard, voor de ogen van een student!

Nu is dat niet zo erg, ik word ook keihard afgewezen, meer in één week dan de gemiddelde man in één jaar. Maar de reden was absurd.

Ik sprak een vrouw aan, overdag, veel te non-chalant. Ze had een kinderboekje uit haar af en begon spontaan haar het kinderverhaalte voor te lezen. Daarna begon ik weer met haar te flirten. Ze was verbaast. Ze snapte er niets van! Toen ik haar nummer vroeg zei ze: ‘nee, dit klopt gewoon niet, je bent veel te relaxed, je doet dit heel vaak!’

Ik ontkende eerst even maar fuck it. Ze had gelijk! In mijn gedrevenheid om onzekerheden te overwinnen flirten binnen een relatie was ik te zelfverzekerd hoe flirten verlegen mannen geworden. Ik realiseerde me iets over onzekerheid.

Onzekerheid is geweldig, zolang je het maar omarmt

Dat is het verschil tussen zekere en onzekere mannen. Iedereen is zenuwachtig als hij (nuchter) een vrouw aanspreekt. Mannen die zelfverzekerd zijn omarmen de angst en doen het toch. Onzekere mannen worden dronken en blijven aan de kant van de bar staan. Dát is het verschil!

TIP:

De student die me zag afgewezen worden was precies  zoals ik was 7 jaar terug: introvert, onzeker, rustig, vriendelijk. Om zijn onzekerheid te overwinnen, en om mijn onzekerheid weer te omarmen, gingen we dit doen:

We spraken meiden aan alsvolgt, overdag op de Dam.

‘Hoi mijn naam is Daan… Enne… Ja ik ben echt vet zenuwachtig maar je leek me heel leuk dus ik dacht ik stap toch op je af. Wat is je naam?’

Het bizarre? Vrouwen vonden mijn student helemaal geweldig dat hij de ballen had om aan te spreken ondankt zijn onzekerheid. Ze vonden hem leuker dan ik toen ik over-zelfverzekerd was! Ik ging hetzelfde doen en kreeg ook meer nummers dan de dag daarvoor!

Verlegen over de telefoon, gebruik het in een sexy voordeel!

Zoals ik zei was ik behoorlijk verlegen over WhatsApp. Ik ging er vet van in mijn hoofd zitten. Alles helemaal analyseren, je kent het misschien wel.

Wat ging ik doen? Kortaf zijn op WhatsApp & af-en-toe bellen! Tijdens het bellen hield ik me heel rustig. Aan het begin was het best extreem. Toen moest ik eerst een wandeling van 20 minuten maken door het bos, ergens een rustig plekje vinden om te zitten, en dan durfde ik pas in volle rust te bellen. Maar door de stiltes was ik veel rustiger en aantrekkelijker. Vrouwen raakte geïntrigeerd omdat ik weinig zei. Ik kreeg steeds vaker opmerkingen als ‘je bent de meest mysterieuze man die ik ken!’.

Nee hoor, gewoon de meest verlegen ;)

Wat je ook denkt dat je nadeel in is, gebruik het in je voordeel. Zeker verlegenheid, verlegen mannen kunnen vrouwen verleiden als geen ander!

Blijf deutsche frau sucht schweizer mann Awesome

Daan

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een Reactie

Ik geef mannen praktische en simpele versiertips om beter te worden met vrouwen.

Duizenden Nederlandse en Belgische mannen zijn inmiddels geholpen om een geweldig en authentiek leven met vrouwen te hebben.

1. Blijf relaxedOverdrijf niet – als flirten niet jouw tweede natuur is, doe niet wat je dénkt dat je zou moeten doen. Een man ziet het heus wel als jij je ongemakkelijk voelt. Welke tactiek je ook kiest, blijf relaxed en bescheiden en doe wat je anders ook zou doen. Als jij je fijn voelt val je echt wel op.

Advertentie - Lees hieronder verder

2. Voer gesprekken met vreemdenOefen met small talk met nieuwe mensen – nee, het hoeft niet per se een leuke man te zijn. Hoe meer je met nieuwe mensen kletst over van alles en nog wat, hoe makkelijker flirten voor je wordt. Oogcontact en een opgeheven hoofd is een fantastische manier om hem te laten weten dat je je helemaal op hem focust – hij pikt je hint echt wel op.

Advertentie - Lees hieronder verder

3. Lichaamstaal Hem vertellen dat zijn haar zo sexy zit, is niet verlegen-vrouwen-proof. Dus gooi het in plaats daarvan op je lichaamstaal. Stel je vriendelijk en open op en probeer zelfvertrouwen uit te stralen. Als jij uitstraalt dat je het naar je zin hebt en barst van het zelfvertrouwen, zal hij nooit denken: hé wat is zij verlegen.

Advertentie - Lees hieronder verder

Advertentie - Lees hieronder verder

4. Een beetje aanraken kan geen kwaad…Met nadruk op een béétje. Als je heel erg nerveus bent, laat hem dan maar praten en reageer met lichamelijk contact. Even een seconde of 2 zijn arm aanraken is een fantastische manier om hem te laten zien dat je geïnteresseerd bent in wat hij zegt. Als hij jou vervolgens ook aanraakt weet je dat hij er hetzelfde over denkt.

5. RollenspelEhh, nee niet zo. Maar 1 van de barrières van de Verlegen Vrouw is dat ze denkt dat ze niet kan flirten. Dus flirt ze niet. Klinkt dat bekend? Bewijs dan een keer het tegendeel. Zie jezelf niet meer als Verlegen Vrouw, maar als Sterk, Slim en Sexy. Als je je realiseert dat elke man in z'n handjes mag wrijven met jou, zal het contact met hem veel makkelijker gaan.

Advertentie - Lees hieronder verder

6. Lach!Onderzoeken hebben uitgewezen dat een lachende vrouw altijd aantrekkelijker is dan een norse vrouw. En als je naar een man lacht, laat je zien dat je open voor hem staat. Dus het maakt niet uit hoe verlegen je bent, een lach kan je heel ver helpen.

7. Gooi je beste kenmerken in de strijdJe hebt vast vele geweldige kenmerken, maar je hebt natuurlijk ook een favoriet. Of het nou je fantastische ogen, je glanzende haar of je tandpasta-witte-glimlach is, maak hiervan je belangrijkste flirtgereedschap. Als je weet dat je er superknap uitziet, is het zoveel makkelijker om met die leuke man in contact te komen.


Vrouwen willen graag veroverd worden, maar wat als de man op wie ze vallen een verlegen type is? Ziehier acht versiertips van psychologe Diana Kirschner om hem uit zijn hok te lokken.

Durf ervoor te gaan

Als je met een verlegen man te maken krijgt moet je je open en flirterig opstellen en vaker de toon aangeven, misschien zelfs het initiatief voor de eerste kus nemen. Maar verlies nooit uit het oog dat hij op alles wat je doet positief moet reageren. Als hij dat niet doet staak je beter je pogingen want niets is slechter voor je ego dan achter een man op wie je valt aan te gaan als hij je niet ziet zitten.

Om een verlegen type man op jou opmerkzaam te maken moet je iets van mannenpsychologie af weten. Diana Kirschner heeft een master in de psychologie en weet waarover ze praat. Vandaar volgende acht tips om hem te doen ontdooien.

1. Zoek hem op als hij zijn ding doet

Beoefent hij een sport, ga naar hem kijken. Als hij een marathon loopt, wees daar als hij aankomt. Misschien geeft hij een interview achteraf. Zorg ervoor tussen het publiek te staan. Als een verlegen man zijn ding doet zal hij op het toppunt van zijn charisma zijn en bulken van het zelfvertrouwen. Sleutelgedachte: hij zal zich in zijn element voelen, hetgeen betekent dat hij in de stemming is om een stap in je richting te zetten als hij in jou geïnteresseerd is.

2. Geef hem een complimentje

Als hij iets heeft of iets doet dat je echt fijn vindt, zeg hem dat en complimenteer hem ermee langs je neus weg. Bijvoorbeeld “De blog die je over Sicilië geschreven hebt was zo waanzinnig goed dat ik meteen zin had om op het vliegtuig te stappen!” Het versterkt zijn zelfvertrouwen en zal hem aanzetten om er meer over te vertellen. Misschien zal hij zichzelf een beetje meer aan jou blootgeven.

3. Zeg zijn naam veel en geeft hem een koosnaampje

Door zijn naam vaak te gebruiken geef je aan dat je hem hebt opgemerkt en dat hij belangrijk voor je is. Hij zal er zich sterk door aangesproken voelen. Kies ook een passend koosnaampje dat een van zijn kwaliteiten weerspiegelt die je bewondert. Als hij bijvoorbeeld graag fietst, noem hem Alberto C. Hij zal erom lachen en over zijn prestaties willen praten.

4. Stel open vragen

Goede vragen zijn bijvoorbeeld: “Hoe ben je in de reclamewereld verzeild geraakt?” of “Waarom houd je ervan om in een grote stad te wonen?” of “Hoe slaag je erin om voor een triatlon te trainen met een voltijdse job?” Zulke vragen zullen een verlegen type ertoe aanzetten om over de brug te komen en meer over zichzelf te vertellen. Zo zal hij zich in je gezelschap meer op zijn gemak beginnen te voelen.

5. Vraag hem om jou met iets te helpen

Mannen kicken erop om vrouwen te helpen. Zo zitten ze biologisch nu eenmaal in elkaar! Vraag hem om je computer, je auto, zeit artikel single frauen je fiets, je deur te herstellen, het maakt niet uit. Hij zal het fijn vinden om je van dienst te kunnen zijn en zich ergens met jou verbonden voelen. Vraag hem wat hij precies doet zodat hij begint te praten. In zijn rol van dienstvaardige klusjesman zal hij meer geneigd zijn om dingen met jou te delen.

6. Zoek naar gemeenschappelijke dingen

Verlegen mannen kunnen best in jou geïnteresseerd zijn, maar zijn er als de dood voor om de eerste stap te zetten. Het is dus een fluitje van een cent om erachter te komen wat jullie gemeenschappelijk hebben door vragen te stellen over eten, hobby’s of hoe hij zijn vrije tijd invult. Als je iets gevonden hebt waarvan jullie beiden houden, heb je al meteen een band gekweekt. Dan wordt het makkelijk om de eerste stap te zetten en te vragen om iets samen te doen. Dit is een interessante lakmoesproef om te zien of hij je werkelijk ziet zitten of niet. Als je de deur zo wijd open zet en hij gaat er niet op in om een afspraak te maken, dan is de kans groot dat het niets wordt.

7. Als je afscheid neemt, zeg dat je hem graag wil terugzien

Het is een makkelijke en niet-bedreigende manier om te tonen dat je in hem geïnteresseerd bent. Als hij positief reageert door te lachen, te knikken of ‘ja’ te zeggen, is het mogelijk dat hij je aantrekkelijk vindt. Wees er dan als de kippen bij om hem je gsm-nummer te geven!

8. Geef hem een korte massage

Als je tijd met hem doorbrengt, probeer fysiek contact te maken. Lichamelijk contact wekt oxytocine op, het ‘knuffelhormoon’. Misschien zal hij die voorzichtige vorm van intimiteit waarderen en er meteen op reageren. Een kleine massage zal hem dusdanig ontspannen dat hij minder verkrampt en afstandelijk wordt. Daarenboven zal dit lichamelijk contact hem ertoe aanzetten om even later teder toenadering te zoeken door je hand te nemen, zijn arm om je heen te slaan of je te kussen.

Pas een of meer van deze tips toe en zo word je beslist een experte om het beste in een (verlegen) man naar boven te halen.

© 2010 - 2018 Vosje, het (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Flirten via sms: flirt textingWie kan zich nu nog een maatschappij voorstellen zonder telefoons en zonder sms? Een fenomeen wat steeds populairder wor…
Lust of liefde?Diana Kirschner, gedragspsychologe en auteur van het succesboek ‘Love in 90 days’, heeft haar eigen ideeën over liefde e…

De carriere van Diana Ross als soulzangeres is een Amerikaanse droom. Ze is een wereldster, een diva en een van de succe…

Hoe het beste uit je seksleven te halenDiana Kirschner is een populaire Amerikaanse psychologe die sinds enkele jaren mensen met relatieproblemen probeert te h…
Zahra Doe Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

3 Comments

Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

Leavy Reply

Your Name (required) Your Name (required) Your Message